Over Anoeska Gobind - JongerencoachAls ouders gaan scheiden kan dat veel doen met een kind, jongere of een jongvolwassene. Je kan dan veel spanning ervaren en het gevoel krijgen dat je een kant moet kiezen, terwijl dit niet het geval is. Er wordt verwacht dat je meegaat met alles dat wordt besproken en je mening doet er niet toe. Ik ben Anoeska en dit is herkenbaar voor mij… Deze situatie speelde af in mijn jeugd. Een verhuizing van dorp naar een grote stad met mijn moeder, waar veel spanning bij kwam kijken. Mijn vrienden achterlaten. Wonen bij familie, waardoor ik mezelf niet heb kunnen ontdekken en wat ik nou precies wilde. Geen begeleiding tijdens het zelfstandig worden. Het zelf allemaal uitvogelen. Ik nam zelf veel verantwoording op me. Ik ging alle confrontaties uit de weg. In deze tijd stond het opzoeken van mijn ‘comfortzone’ centraal. Dit is een kleine opsomming van mijn jeugd.

Wat ik hiermee wil aangeven: ‘Become an expert of your own Life’. Jezelf ontdekken en bewust worden van jouw gedrag, zijn belangrijke elementen voor de overbrugging van puber naar volwassenheid.

Tijdens mijn zoektocht naar stabiliteit, kwam ik mijn man tegen en hebben we inmiddels 2 kinderen. Na een hele moeilijke periode met ons kind waarin de school en wij als ouders hem niet begrepen omtrent zijn gedrag, zijn wij tijdens deze uitdagingen op zoek gegaan hoe wij het beste onze kinderen kunnen begeleiden. Door de opleiding Jongerencoaching te volgen is Shú-Ryú Coaching ontstaan.

Wij voelde ons als ouders machteloos om te zien dat ons kind zich niet gelukkig voelde.

Uit deze situatie haal ik de kracht en drijfveer om andere ouders, jongeren en jongvolwassenen het helpende hand te bieden dat zij er niet alleen voor staan door als professional met behulp van praktische handvatten en maatwerk. Ten slotte een ieder heeft het recht om lekker in zijn of haar vel te zitten, maar het allerbelangrijkste is om gelukkig te zijn!

Zit je niet lekker in je vel of loop je ergens tegenaan? Ben je als ouder bezorgd om je wordende jongvolwassene?
Laten we samen kijken naar jouw hulpvraag. We onderzoeken en ophelderen jouw gedrag of wensen die je graag wilt veranderen. Op jouw eigen manier jezelf op weg te helpen en met jouw kwaliteiten vorm te geven aan het leven. Je bent op een veilige plek waar je alles mag delen en ik zal je zeker niet oordelen. Alles blijft tussen ons!